Preparació
Preparació
- Renteu el conill, assequeu-lo i salpebreu-lo.
- Aixafeu els alls sense pelar-los. Demaneu ajuda a un adult per fregir-los en una cassola, amb un dit d’oli, a foc mitjà. Quan siguin rossos, vigilant que no es torrin massa, retireu-los.
- Al mateix oli on heu fregit els alls, fregiu els trossos de conill, a foc fort.
- Abaixeu el foc i afegiu-hi els alls i el vi blanc. Heu de vigilar molt, perquè aquest fregit esquitxa i fa fum.
- Tapeu la cassola i deixeu-ho coure uns 30 min.
- En un morter, piqueu un grapat d’ametlles torrades, les fulles de julivert i el gra d’all. Ha de quedar com una pasta.
- Agafeu una cullerada del guisat del conill i barregeu-la amb la picada.
- Aboqueu la picada a la cassola, deixeu-ho coure 10 min més i ja teniu el conill amb allada a punt per servir.
El consell
- Si ho preferiu, en comptes de fer aquesta recepta amb conill la podeu preparar amb pollastre.