Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Desosseu el conill i reserveu-ne els ossos.
  2. Renteu els cargols i poseu-los a foc suau en una cassola tapada amb aigua freda. Quan hagin sortit de la clova, apugeu el foc i deixeu que arrenqui el bull. Deixeu-los bullir 25 min. Tot seguit, escorreu-los i retireu-ne la closca.
  3. Feu un sofregit amb ceba, alls i tomàquet. A mitja cocció, afegiu-hi pell de llimona i farigola. Incorporeu-hi els cargols i deixeu-ho coure 2 min. Reserveu-ho.
  4. Per a la bresa: rostiu els ossos de conill. Poseu-los en una olla amb aigua freda, el tomàquet, les herbes i el vi negre, i deixeu-los coure lentament fins que quedi una salsa ben reduïda. Reserveu-ho.
  5. Amaniu el conill amb sal, pebre i timó. Emboliqueu-lo amb paper film i coeu-lo al vapor 2 h, en bosses al buit.
  6. Peleu i talleu les carxofes molt fines. Enfarineu-les i fregiu-les. Reserveu-les en paper de cuina.
  7. Escalfeu la bresa i lligueu-la amb una mica de mantega.
  8. Per a l’allioli: munteu els tres ingredients amb la batedora.
  9. Muntatge: escalfeu el conill i talleu-ne un tros. A sobre, col·loqueu-hi els cargols i els xips de carxofa. Salseu-ho. Poseu-hi uns puntets d’allioli, pètals de flors, herbes i un toc d’oli d’oliva.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: