Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu les llenegues amb un drap, sense rentar-les ni passar-les per aigua. Talleu-les a trossos i enfileu-les amb una agulla. Deixeu-les al sol o vora el foc, perquè s’assequin. Reserveu-les en un pot.
  2. Quan vulgueu cuinar les llenegues, poseu-les durant 24 h en aigua tèbia i renteu-les bé.
  3. Talleu el conill i rostiu-lo a la paella amb quatre grans d’all. Quan sigui cuit, poseu-lo en una cassola amb l’oli de la paella i afegiu-hi un raig de tomàquet, un bon raig de xerès de tòfona i la picada amb aigua calenta. Salpebreu-ho i deixeu-ho coure a foc suau.
  4. Quan comenci a fer xup-xup, afegiu-hi les llenegues escorregudes, sense fregir-les, i deixeu que bulli tot a foc lent una bona estona.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: