Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Demaneu a la carnisseria que us desossin el conill; també ho podeu fer a casa, però necessitareu una mica de temps i destresa. El conill té una carn molt magra i amb tots els ossos gairebé al descobert, per això, amb un ganivet petit i afilat, el podeu anar desossant a poc a poc. Col·loqueu el conill pla, amb l’esquena en contacte amb la taula de treball. Amb l’animal obert, desosseu-lo per la part interior. Aconseguireu una peça de carn llarga i plana.
  2. Salteu l’escarola en una paella antiadherent, amb una mica de sal, 30 s.
  3. Salteu les làmines de poma salpebrades, 15 s.
  4. Poseu el conill pla sobre la taula i talleu-lo per la meitat, a l’altura de la cintura. Salpebreu els dos trossos de carn i repartiu en cadascun l’escarola i la poma saltades. Tanqueu els trossos de conill, procurant que el farcit quedi dins, i lligueu-los amb fil de cuinar, com si fossin dos rodons.
  5. Poseu-los en una safata de forn, tireu-hi un raig d’oli i poseu-los al forn calent, a 180 ºC, 20 min. Afegiu-hi el vi, gireu-los, afegiu-hi 100 ml d’aigua i deixeu-los coure, 30 min més, a 160 ºC. Torneu a girar els trossos, afegiu-hi 100 ml d’aigua i deixeu que coguin 20 min més, a 150 °C.
  6. Coleu la salsa de la cocció i rectifiqueu-la de sal i pebre.
  7. Talleu el conill a trossos gruixuts i arrebosseu-los amb la barreja picada de fruita seca torrada.
  8. Repartiu la salsa al fons dels plats i col·loqueu-hi els talls a sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

23-25 feb

Fira de l'Oli de les Terres de l'Ebre 2018

L’últim cap de setmana de febrer, el nucli urbà de Jesús, a Tortosa, acull la Fira de l'Oli...

25 feb

Festa del Xató de Vilafranca 2018

El xató és un plat molt preuat arreu de Catalunya i forma part de la cultura gastronómica de l’Alt...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto