Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Demaneu a la carnisseria que us desossin el conill; també ho podeu fer a casa, però necessitareu una mica de temps i destresa. El conill té una carn molt magra i amb tots els ossos gairebé al descobert, per això, amb un ganivet petit i afilat, el podeu anar desossant a poc a poc. Col·loqueu el conill pla, amb l’esquena en contacte amb la taula de treball. Amb l’animal obert, desosseu-lo per la part interior. Aconseguireu una peça de carn llarga i plana.
  2. Salteu l’escarola en una paella antiadherent, amb una mica de sal, 30 s.
  3. Salteu les làmines de poma salpebrades, 15 s.
  4. Poseu el conill pla sobre la taula i talleu-lo per la meitat, a l’altura de la cintura. Salpebreu els dos trossos de carn i repartiu en cadascun l’escarola i la poma saltades. Tanqueu els trossos de conill, procurant que el farcit quedi dins, i lligueu-los amb fil de cuinar, com si fossin dos rodons.
  5. Poseu-los en una safata de forn, tireu-hi un raig d’oli i poseu-los al forn calent, a 180 ºC, 20 min. Afegiu-hi el vi, gireu-los, afegiu-hi 100 ml d’aigua i deixeu-los coure, 30 min més, a 160 ºC. Torneu a girar els trossos, afegiu-hi 100 ml d’aigua i deixeu que coguin 20 min més, a 150 °C.
  6. Coleu la salsa de la cocció i rectifiqueu-la de sal i pebre.
  7. Talleu el conill a trossos gruixuts i arrebosseu-los amb la barreja picada de fruita seca torrada.
  8. Repartiu la salsa al fons dels plats i col·loqueu-hi els talls a sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 nov

Rebosteria compromesa d'A Taula

En aquest taller podeu aprendre a preparar postres i pastissos mentre reflexioneu sobre sostenibilitat, tradició...

21 nov

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

22 nov

Taller de fondue i maridatge amb vins d'A Taula!

A Taula! Cicle de cultura i gastronomia celebra 10 anys divulgant la cultura gastronòmica i els bons...

23 nov

Hàbits saludables amb A Taula!

Una de les activitats organitzades per celebrar el desè aniversari d'A Taula! està dedicada a la cuina...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto