Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la crema: dissoleu la Maizena en un rajolí de suc fred.
  2. En un cassó al foc, escalfeu la resta del suc amb el sucre i la ratlladura de mandarina.
  3. A part, barregeu els ous amb la Maizena. Afegiu-hi el suc calent, barregeu-ho i torneu a posar la crema al foc, remenant-la sense parar. Quan arrenqui a bullir, traieu-la del foc i repartiu-la a les copes de servir. Deixeu-les refredar i reserveu-les a la nevera
  4. Per a la mousse: barregeu el formatge, el lemon curd i la ratlladura de llimona. Afegiu-hi la nata semimuntada amb moviments suaus per tal que no s’abaixi.
  5. Repartiu-la a les copes i reserveu-les a la nevera fins al moment de servir-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: