Què cuinar La Vanguardia

La recepta d’avui és en honor de l’Arnau. Fins ara l’Arnau treballava a Danone, a la marca de galetes Príncipe, però ara ha passat a làctics, com a brand manager de la marca de natilles Danet. Aquest canvi significa que a Danone el valoren molt. Felicitats!

Per celebrar-ho he fet aquestes copes de natilles. Òbviament, també es poden fer amb natilles casolanes (perdó, Arnau!), però avui tocava fer-les amb Danet. La textura d’aquestes postres és de mousse. L’originalitat de la recepta és que permet sorprendre el comensal, ja que porten una cullerada de natilla de xocolata amagada a l’interior. La recepta la vaig veure al programa de TV 'La bona vida', on la Mireia Carbó hi té una secció de cuina en directe. Fàcil, 'resultona' i sorprenent, és una recepta que ja he fet més d’un cop!

Preparació

  1. Barregeu les natilles de vainilla i el sucre.
  2. Remulleu la gelatina amb aigua freda i dissoleu-la amb la llet molt calenta. Barregeu-la amb les natilles.
  3. A part, munteu la nata i incorporeu-la a les natilles.
  4. Disposeu la mousse en copes omplint-les fins a la meitat, afegiu-hi una cullerada de la natilla de xocolata i acabeu d’omplir les copes amb la mousse.
  5. Opcionalment, decoreu-les amb una mica de xocolata en pols i un caramel fet amb sucre cremat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 ago

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto