Què cuinar La Vanguardia

La recepta d’avui és en honor de l’Arnau. Fins ara l’Arnau treballava a Danone, a la marca de galetes Príncipe, però ara ha passat a làctics, com a brand manager de la marca de natilles Danet. Aquest canvi significa que a Danone el valoren molt. Felicitats!

Per celebrar-ho he fet aquestes copes de natilles. Òbviament, també es poden fer amb natilles casolanes (perdó, Arnau!), però avui tocava fer-les amb Danet. La textura d’aquestes postres és de mousse. L’originalitat de la recepta és que permet sorprendre el comensal, ja que porten una cullerada de natilla de xocolata amagada a l’interior. La recepta la vaig veure al programa de TV 'La bona vida', on la Mireia Carbó hi té una secció de cuina en directe. Fàcil, 'resultona' i sorprenent, és una recepta que ja he fet més d’un cop!

Preparació

  1. Barregeu les natilles de vainilla i el sucre.
  2. Remulleu la gelatina amb aigua freda i dissoleu-la amb la llet molt calenta. Barregeu-la amb les natilles.
  3. A part, munteu la nata i incorporeu-la a les natilles.
  4. Disposeu la mousse en copes omplint-les fins a la meitat, afegiu-hi una cullerada de la natilla de xocolata i acabeu d’omplir les copes amb la mousse.
  5. Opcionalment, decoreu-les amb una mica de xocolata en pols i un caramel fet amb sucre cremat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

20 oct

VIII Mercat de Mercats

Entre els dies 20 i 22 d’octubre, l’avinguda de la Catedral s’omple de gastronomia i productes...

21 oct

Vermut Solidari de tardor

Aquesta tardor, el Vermut Solidari estrena ubació, el Castell de Montjuïc de Barcelona. Es tracta d'un...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto