Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la crema de taronja: dissoleu la Maizena en un rajolí de suc de taronja. Bateu els ous i barregeu-los amb la Maizena.
  2. En un cassó escalfeu la resta de suc, el sucre i la pell de taronja. Quan el suc sigui calent, aboqueu-ho sobre els ous i torneu-ho a posar al foc remenant-ho sense parar. Quan la crema trenqui el bull, traieu-la del foc i repartir-la dins les copes de servir.
  3. Per a la mousse de xocolata: barregeu les natilles i la meitat del sucre.
  4. Poseu en remull la gelatina amb aigua freda. Dissoleu-la amb la llet calenta i barregeu-la amb les natilles.
  5. Munteu les clares a punt de neu amb la resta de sucre i incorporeu-les amb suavitat a la preparació anterior.
  6. Semimunteu la nata i incorporeu-la amb suavitat a les natilles.
  7. Disposeu la mousse sobre la crema de taronja i reserveu-ho a la nevera un mínim de 4 h. Decoreu-ho i serviu-ho ben fresc de nevera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto