Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per al tomàquet confitat: caramel·litzeu el sucre en sec i afegiu-hi el tomàquet a daus i la vainilla. Confiteu-ho i deixeu-ho refredar.
  2. Per al puré: peleu el mango, desosseu-lo i passeu-lo pel túrmix. 
  3. Per a la gelatina d’alfàbrega: escaldeu les fulles d’alfàbrega i refredeu-les amb aigua i gel. Tritureu-les  amb l’aigua i el sucre, coleu-ho. 
  4. Escalfeu una mica de l’aigua de l’alfàbrega per fondre la gelatina, prèviament hidratada. 
  5. Per a la sopa: coeu al forn els tomàquets a 200 ºC. En calent, tritureu-los amb el sucre i l’alfàbrega, reservant una mica del brou de la cocció per corregir la textura, que no ha de ser gaire líquida. Coleu-ho amb un colador xinès i deixeu que es refredi. 
  6. Per al sorbet (compreu-lo bo i fet): tempereu el iogurt i afegiu-hi sucre i glucosa. Escalfeu-ho fins a 65 ºC. Refredeu-ho i geleu-ho a la sorbetera. 
  7. Muntatge: en una copa, poseu-hi el tomàquet confitat; després, el puré, la gelatina, la sopa i, finalment, el sorbet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

23-25 feb

Fira de l'Oli de les Terres de l'Ebre 2018

L’últim cap de setmana de febrer, el nucli urbà de Jesús, a Tortosa, acull la Fira de l'Oli...

25 feb

Festa del Xató de Vilafranca 2018

El xató és un plat molt preuat arreu de Catalunya i forma part de la cultura gastronómica de l’Alt...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto