Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per al tomàquet confitat: caramel·litzeu el sucre en sec i afegiu-hi el tomàquet a daus i la vainilla. Confiteu-ho i deixeu-ho refredar.
  2. Per al puré: peleu el mango, desosseu-lo i passeu-lo pel túrmix. 
  3. Per a la gelatina d’alfàbrega: escaldeu les fulles d’alfàbrega i refredeu-les amb aigua i gel. Tritureu-les  amb l’aigua i el sucre, coleu-ho. 
  4. Escalfeu una mica de l’aigua de l’alfàbrega per fondre la gelatina, prèviament hidratada. 
  5. Per a la sopa: coeu al forn els tomàquets a 200 ºC. En calent, tritureu-los amb el sucre i l’alfàbrega, reservant una mica del brou de la cocció per corregir la textura, que no ha de ser gaire líquida. Coleu-ho amb un colador xinès i deixeu que es refredi. 
  6. Per al sorbet (compreu-lo bo i fet): tempereu el iogurt i afegiu-hi sucre i glucosa. Escalfeu-ho fins a 65 ºC. Refredeu-ho i geleu-ho a la sorbetera. 
  7. Muntatge: en una copa, poseu-hi el tomàquet confitat; després, el puré, la gelatina, la sopa i, finalment, el sorbet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto