Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu les castanyes en remull tota la nit amb aigua freda, renteu-les i poseu-les a coure a foc baix en una cassola tapada, almenys 2 h.
  2. En una cassola, fregiu-hi la costella salpebrada i les salsitxes i reserveu-ho. 
  3. Amb el mateix oli feu el sofregit, tallant la ceba molt petita. Quan quedi rossa, afegiu-hi els tomàquets ratllats fins que quedin ben confitats, la costella, les salsitxes i un got d’aigua. Saleu-ho i deixeu-ho coure 10 min més.
  4. Poseu la llesca de pa a estovar amb la llet i piqueu els dos grans d’all i el julivert al morter. Escorreu el pa i piqueu-lo, també, fins que quedi lligat. Afegiu-ho a la carn picada amb un polsim de sal i un polsim de pebre, barregeu-ho i feu-ne unes mandonguilles. Enfarineu-les i fregiu-les. 
  5. Afegiu-les a la cassola amb la costella i les salsitxes, i afegiu-hi també les castanyes. Tasteu-ho de sal i, si cal, afegiu-hi una mica més d’aigua. Deixeu-ho coure de 15 a 20 min més. 

Nota: com a ingredients d’aquest plat, a pagès feien servir el porc confitat de la matança, que es guardava amb greix per a tota la temporada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 des

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

16 des

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

16 des

Escudella Solidària

Per Nadal no pot faltar un bon plat d’escudella, i  el 16 de desembre podreu gaudir-ne d’una...

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto