Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu les costelles de vedella fins aconseguir la forma desitjada, és a dir, netegeu l’os fins arribar a la part on hi ha més carn, de manera que les costelles quedin amb una forma més estètica. Reserveu-les. 
  2. Cremeu les pinyes al foc directe, i introduïu-les en oli de gira-sol excepte una, que heu de reservar en aigua. Tritureu l’aigua amb la pinya cremada i, d’altra banda, oli amb la resta de les pinyes cremades. Utilitzarem l’oli per marinar la carn, i l’aigua per coure l’albergínia. Introduïu la costella dins de l’oli i reserveu-ho a la nevera. 
  3. Talleu l’albergínia a rodanxes i, després, a quarts. Poseu-ho en una paella. Aneu-hi tirant l’aigua de carbó de pinya a poc a poc, fins que l’albergínia quedi cuita. 
  4. Marqueu la costella en una paella. Si cal, acabeu-la al forn. Finalitzeu el plat posant una mica de carbó d’albergínia (l’albergínia que hem cuit abans), uns trossets de carbassó passats per la paella i la costella col·locada en vertical.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 nov

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

18 nov

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

18 nov

III El Gust de la Paraula

Si t'agraden el bon menjar i la bona literatura, no et pots perdre la tercera edició d’El Gust de la...

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto