Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu les costelles de vedella fins aconseguir la forma desitjada, és a dir, netegeu l’os fins arribar a la part on hi ha més carn, de manera que les costelles quedin amb una forma més estètica. Reserveu-les. 
  2. Cremeu les pinyes al foc directe, i introduïu-les en oli de gira-sol excepte una, que heu de reservar en aigua. Tritureu l’aigua amb la pinya cremada i, d’altra banda, oli amb la resta de les pinyes cremades. Utilitzarem l’oli per marinar la carn, i l’aigua per coure l’albergínia. Introduïu la costella dins de l’oli i reserveu-ho a la nevera. 
  3. Talleu l’albergínia a rodanxes i, després, a quarts. Poseu-ho en una paella. Aneu-hi tirant l’aigua de carbó de pinya a poc a poc, fins que l’albergínia quedi cuita. 
  4. Marqueu la costella en una paella. Si cal, acabeu-la al forn. Finalitzeu el plat posant una mica de carbó d’albergínia (l’albergínia que hem cuit abans), uns trossets de carbassó passats per la paella i la costella col·locada en vertical.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 gen

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

18 gen

Com alimentar-nos a l'hivern

Amb aquest taller, de 19 a 20.30 h, podeu conèixer els aliments de l’hivern i, també, com podem...

18 gen

Iniciació de tast de vins

En aquest taller, de 19.30 a 21.30 h, podeu educar els vostres sentits per poder apreciar tot allò que una...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto