Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Ajunteu tots els ingredients en fred, excepte els cigrons, i feu-los coure 1 h tapats a foc suau, fins que la carn sigui molt tendra. Reduïu el suc de la cocció fins que tingui un sabor intens. 
  2. Traieu les costelles i elimineu l’excés de greix de la salsa i de les costelles. Tapeu les costelles amb la salsa i glacegeu-les al grill, pintant-les de tant en tant amb el suc de la cocció reduït. 
  3. Repetiu l’operació diverses vegades fins que aconseguiu un efecte de vernís. Salteu els cigrons amb una mica d’oli i, en acabat, condimenteu-los amb pebre i ceba tendra picada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: