Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Al morter, trinxeu els alls i els tomàquets secs. Afegiu-hi un bon raig de salsa de soja, un bon raig d’oli d’oliva i la resta d’ingredients, i feu una pasta. Si no veieu clar com fer-ho, val més que demaneu ajuda a un adult.
  2. Amb un pinzell, unteu les costelles amb aquesta barreja.
  3. Peleu els moniatos i talleu-los.
  4. Poseu les costelles en una safata de forn, acompanyades dels moniatos. Aboqueu-hi l’aigua.
  5. Demaneu a un adult que us ajudi a coure-ho al forn, a 180 ºC, 1 h, i ja ho tindreu a punt per servir.

El consell

  • Si ho preferiu, aquesta carn també queda molt bé si la serviu amb una mica d’arròs o amb un puré de patata o de carbassa. Una altra alternativa és substituir els moniatos per patata. Us quedarà un plat igual de bo i complet!
  • Aquesta recepta també us quedarà ben bona si la feu amb un altre tipus de carn. Podeu preparar-la, per exemple, amb filet de porc. En aquest cas, la cocció serà més curta i en 30 min ja la tindreu a punt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Vegan Gourmet

Amb motiu de la celebració de la setmana de Sant Jordi, el Chef Prabhu Sukh, especialitzat en cuina vegana,...

25 abr

El berenar de les abelles

Aquest any, Sant Jordi té un convidat especial: les abelles. La plaça del Sortidor es converteix en un...

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

Portada Cuina 214

PEIX 'LOW COST': MIL ESPÈCIES BÉ DE PREU I BONÍSSIMES!

  • Uns àpats de llibre
  • Els platillos populars tenen qui se'ls estimi

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto