Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Al morter, trinxeu els alls i els tomàquets secs. Afegiu-hi un bon raig de salsa de soja, un bon raig d’oli d’oliva i la resta d’ingredients, i feu una pasta. Si no veieu clar com fer-ho, val més que demaneu ajuda a un adult.
  2. Amb un pinzell, unteu les costelles amb aquesta barreja.
  3. Peleu els moniatos i talleu-los.
  4. Poseu les costelles en una safata de forn, acompanyades dels moniatos. Aboqueu-hi l’aigua.
  5. Demaneu a un adult que us ajudi a coure-ho al forn, a 180 ºC, 1 h, i ja ho tindreu a punt per servir.

El consell

  • Si ho preferiu, aquesta carn també queda molt bé si la serviu amb una mica d’arròs o amb un puré de patata o de carbassa. Una altra alternativa és substituir els moniatos per patata. Us quedarà un plat igual de bo i complet!
  • Aquesta recepta també us quedarà ben bona si la feu amb un altre tipus de carn. Podeu preparar-la, per exemple, amb filet de porc. En aquest cas, la cocció serà més curta i en 30 min ja la tindreu a punt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 set

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

23 set

Cicle Enocultura't al Mas Comtal

És temps de verema a les vinyes catalanes i els pagesos van per feina. L’enologia forma part de la cultura...

23 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

23-24 set

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto