Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Al morter, trinxeu els alls i els tomàquets secs. Afegiu-hi un bon raig de salsa de soja, un bon raig d’oli d’oliva i la resta d’ingredients, i feu una pasta. Si no veieu clar com fer-ho, val més que demaneu ajuda a un adult.
  2. Amb un pinzell, unteu les costelles amb aquesta barreja.
  3. Peleu els moniatos i talleu-los.
  4. Poseu les costelles en una safata de forn, acompanyades dels moniatos. Aboqueu-hi l’aigua.
  5. Demaneu a un adult que us ajudi a coure-ho al forn, a 180 ºC, 1 h, i ja ho tindreu a punt per servir.

El consell

  • Si ho preferiu, aquesta carn també queda molt bé si la serviu amb una mica d’arròs o amb un puré de patata o de carbassa. Una altra alternativa és substituir els moniatos per patata. Us quedarà un plat igual de bo i complet!
  • Aquesta recepta també us quedarà ben bona si la feu amb un altre tipus de carn. Podeu preparar-la, per exemple, amb filet de porc. En aquest cas, la cocció serà més curta i en 30 min ja la tindreu a punt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

25 feb

Festa del Xató de Vilafranca 2018

El xató és un plat molt preuat arreu de Catalunya i forma part de la cultura gastronómica de l’Alt...

21-25 feb

III Fira de l'all tendre FirAll

Amb l'objectiu de reivindicar-se com a capital de l'all tendre i d'impulsar l'economia local, Xàtiva organitza...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto