Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Coeu tres de les patates en aigua bullent i talleu la resta de patates a tires fines (que reservareu en gel).
  2. Desosseu el costellam, enrotlleu-lo i tanqueu-lo amb fil de cosir. Talleu-lo en 4 racions i marqueu-lo en una paella calenta girant-lo fins que tingui un color daurat.
  3. Quan estigui daurat, afegiu a la paella mig gra d’all, unes quantes gotes de llimona i un got de brou. Deixeu-ho reduir un parell de minuts i reserveu-ho.
  4. Mentrestant, talleu dues patates en forma de medalló i marqueu-les en una paella amb la nou de mantega.
  5. Amb la patata cuita restant, prepareu una crema de patata triturant-la amb la crema de llet i salpebreu-la.
  6. Assequeu bé la patata que havíeu deixat en l’aigua i, tot seguit, fregiu-la en oli que no estigui gaire calent.
  7. Serviu el xai amb un parell de medallons de patata, la crema, els xips i la salsa de xai. Podeu acompanyar-lo de flors de romaní.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: