Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Coeu tres de les patates en aigua bullent i talleu la resta de patates a tires fines (que reservareu en gel).
  2. Desosseu el costellam, enrotlleu-lo i tanqueu-lo amb fil de cosir. Talleu-lo en 4 racions i marqueu-lo en una paella calenta girant-lo fins que tingui un color daurat.
  3. Quan estigui daurat, afegiu a la paella mig gra d’all, unes quantes gotes de llimona i un got de brou. Deixeu-ho reduir un parell de minuts i reserveu-ho.
  4. Mentrestant, talleu dues patates en forma de medalló i marqueu-les en una paella amb la nou de mantega.
  5. Amb la patata cuita restant, prepareu una crema de patata triturant-la amb la crema de llet i salpebreu-la.
  6. Assequeu bé la patata que havíeu deixat en l’aigua i, tot seguit, fregiu-la en oli que no estigui gaire calent.
  7. Serviu el xai amb un parell de medallons de patata, la crema, els xips i la salsa de xai. Podeu acompanyar-lo de flors de romaní.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18-20 ago

Firamar 2017

Aquest agost engega una de les propostes més marineres de la temporada. Sant Pol de Mar celebra la tradicional...

20-21 ago

'Teatre entre vinyes' a Alta Alella

El Celler Alta Alella estrena la nova temporada de la seva iniciativa enoturística ‘Teatre entre vinyes’...

20-21 ago

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

15-21 ago

Ruta dels Vins de la FM de Gràcia

Amb motiu de la Festa Major de Gràcia s’organitza una activitat pensada per als amants del vi. Com cada...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto