Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Coeu tres de les patates en aigua bullent i talleu la resta de patates a tires fines (que reservareu en gel).
  2. Desosseu el costellam, enrotlleu-lo i tanqueu-lo amb fil de cosir. Talleu-lo en 4 racions i marqueu-lo en una paella calenta girant-lo fins que tingui un color daurat.
  3. Quan estigui daurat, afegiu a la paella mig gra d’all, unes quantes gotes de llimona i un got de brou. Deixeu-ho reduir un parell de minuts i reserveu-ho.
  4. Mentrestant, talleu dues patates en forma de medalló i marqueu-les en una paella amb la nou de mantega.
  5. Amb la patata cuita restant, prepareu una crema de patata triturant-la amb la crema de llet i salpebreu-la.
  6. Assequeu bé la patata que havíeu deixat en l’aigua i, tot seguit, fregiu-la en oli que no estigui gaire calent.
  7. Serviu el xai amb un parell de medallons de patata, la crema, els xips i la salsa de xai. Podeu acompanyar-lo de flors de romaní.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

09-10 des

Tallers de dolços de Nadal

Poques persones gaudeixen més de les festes de Nadal que els més petits de casa. A l’emoció...

04 nov - 10 des

Jornades del Llagostí de la Ràpita 2017

Del 4 de novembre al 10 de desembre se celebra una nova edició de les Jornades Gastronòmiques del...

09-10 des

Dolços de Nadal a Món Sant Benet

El mes de desembre, i per donar la benvinguda al Nadal, Món Sant Benet i la Fundació Alícia obren...

10 des

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto