Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Coeu tres de les patates en aigua bullent i talleu la resta de patates a tires fines (que reservareu en gel).
  2. Desosseu el costellam, enrotlleu-lo i tanqueu-lo amb fil de cosir. Talleu-lo en 4 racions i marqueu-lo en una paella calenta girant-lo fins que tingui un color daurat.
  3. Quan estigui daurat, afegiu a la paella mig gra d’all, unes quantes gotes de llimona i un got de brou. Deixeu-ho reduir un parell de minuts i reserveu-ho.
  4. Mentrestant, talleu dues patates en forma de medalló i marqueu-les en una paella amb la nou de mantega.
  5. Amb la patata cuita restant, prepareu una crema de patata triturant-la amb la crema de llet i salpebreu-la.
  6. Assequeu bé la patata que havíeu deixat en l’aigua i, tot seguit, fregiu-la en oli que no estigui gaire calent.
  7. Serviu el xai amb un parell de medallons de patata, la crema, els xips i la salsa de xai. Podeu acompanyar-lo de flors de romaní.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 feb

Uriçada popular

La campanya gastronòmica dels Uriços de Sant Feliu de Guíxols celebra un dels moments més esperats...

17 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

17 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

19 feb

Taller de ferments

De 19.30 a 21.30 h Professor: Alex Pirla (Prabhu Sukh) Aquest taller té classes teòriques i pràctiques,...

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto