Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. En una safata de forn, poseu les costelles de porc trossejades, amb les cebes i les pastanagues tallades a rodanxes.
  2. Salpebreu-ho i ruixeu-ho amb un raig d’oli d’oliva. Afegiu-hi també la branca de romaní i el sake.
  3. Poseu-ho al forn, a 190 ºC, 20 min, fins que la costella comenci a daurar-se.
  4. Afegiu-hi el suc i la pela ratllada de les taronges, i deixeu que s’evapori mentre es rosteix la carn, 30 min.
  5. Afegiu-hi la mel i deixeu que la costella es caramel·litzi, 20 min, sense deixar de girar-la de tant en tant.
  6. Torreu les ametlles al forn i serviu la costella amb les ametlles i els dàtils.
  7. Podeu saltar uns bastons de poma arrebossats amb sucre per acabar aquest plat de carn, o rostir les pomes (en aquest cas, feu servir poma reineta) i triturar-les fins a obtenir una compota.
     

CONSELL
Podeu apujar el forn els últims 20 min perquè la costella es caramel·litzi bé, o bé posar la safata de forn al foc perquè el líquid es redueixi i la costella s’impregni del caramel.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

25 feb

XXIII Festa de la Carxofa d'Amposta

La carxofa és un producte ben present a la gastronomia ebrenca i Amposta és una de les poblacions...

25 feb

La Ruta del Xató

La Ruta del Xató és un aventura que combina gastronomia, vins, paisatges i aventura. El...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto