Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Salpebreu les costelles, empolseu-les amb el pebre vermell, unteu-les amb el quètxup i la salsa HP, poseu-les en una safata de forn, d’uns 3-5 cm d’alt, i ruixeu-les amb la salsa Perrins, el vi blanc, oli i la salsa de soja.
  2. Poseu a la safata la ceba trossejada i els tomàquets tallats en meitats. Afegiu-hi 1-2 gotets d’aigua i una mica de romaní, i cobriu-ho molt bé amb paper de plata, de manera que no toqui la carn.
  3. Poseu-ho al forn, a 165 ºC, 4 h, o fins que la carn sigui molt tendra.
  4. Coleu la salsa amb un colador xinès, escalfeu-la i afegiu-hi una cullerada de Maizena diluïda amb aigua, per lligar-la.
  5. Renteu els moniatos, salpebreu-los, emboliqueu-los amb paper de plata i feu-los coure al forn, 40 min, a 190 ºC.
  6. Traieu-ne la pell i feu-ne puré, afegint-hi la mantega, sal i pebre.
  7. Esmicoleu les costelles amb les mans i serviu-les sobre el puré de moniato, amb una mica de salsa i romaní fresc .

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: