Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu la ceba, l’all, la citronella, la llima, l’herba llimona, el sucre, unes quantes branquetes de julivert, el vi blanc, l’aigua, sal i uns quants grans de pebre negre en una cassola, i bulliu-ho uns minuts.
  2. Afegiu-hi les costelles salpebrades i bulliu-ho 30-40 min, fins que siguin tendres. Escorreu-les.
  3. Col·loqueu les costelletes en una safata de forn amb oli d’oliva, unteu-les amb el quètxup i part del suc de la cocció, i coeu-les a 200 ºC, 20 min o fins que estiguin daurades. 
  4. Per a la salsa: barregeu el julivert picat amb les tàperes picades, el suc de llima i l’herba llimona picada, salpebreu-ho i afegiu-hi unes gotes d’oli d’oliva.
  5. Serviu les costelletes de porc banyades amb la salsa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto