Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Bulliu les castanyes 20 min i peleu-les. Si són velles, cal que coguin més estona, ja que han perdut l'aigua i s'han de rehidratar.
  2. Talleu el costelló a trossos regulars, poliu-los de greix, salpebreu-los i feu-los enrossir en una cassola. Reserveu-los.
  3. A la mateixa cassola, feu un sofregit de ceba, tres grans d'all, porro i pastanaga. Quan sigui mig cuit, tireu-hi el tomàquet i deixeu-ho coure fins que quedi ben confitat. Tritureu-ho amb un xic de brou i passeu-ho per un colador xinès.
  4. Torneu a posar el suc resultant en una cassola al foc.
  5. Poseu-hi el costelló i tireu-hi brou fins que el cobreixi. Feu-ho coure a foc suau 45 min.
  6. A mitja cocció, afegiu-hi les castanyes i deixeu que acabi de coure fins que la carn sigui ben tova.
  7. Tasteu-ho de sal i afegiu-hi una picada d'ametlles, un gra d'all i un carquinyoli.
  8. Apagueu el foc i deixeu-ho reposar una estona.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 set

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

01-30 set

La Cuina del Cim i Tomba 2017

L’origen del cim i tomba es troba molt arrelat a la tradició marinera de la població de Tossa de...

30 set

XXIX Mostra Gastronòmica de Castelldefels

El 30 de setembre torna un dels esdeveniments gastronòmics més importants de Castelldefels. Un altre...

30 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto