Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Salpebreu el costelló. Poseu-lo al foc suau amb les peres pelades amb l'oli d'oliva extra verge durant 2 hores, fins que es confiti. Un cop cuit, desosseu-lo en calent i torneu a salpebrar-lo. Guardeu el suc que s'ha desprès durant la cocció.
  2. Reduïu el suc al foc fins que tingui una consistència de caramel. Trieu les fulles de col i escaldeu-les amb aigua salada.
  3. Talleu la cansalada (sense la cotna) i fregiu-la amb el sagí fins que tingueu rostillons ben cruixents.
  4. Recupereu el costelló, talleu-lo i daureu-lo a la brasa o bé en una paella amb unes gotes d'oli. A part, saltegeu la col amb els rostillons. Poseu el costelló al plat i acompanyeu-lo amb unes tires de pera cuita i unes gotes del suc de la cocció.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: