Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Salpebreu el costelló. Poseu-lo al foc suau amb les peres pelades amb l'oli d'oliva extra verge durant 2 hores, fins que es confiti. Un cop cuit, desosseu-lo en calent i torneu a salpebrar-lo. Guardeu el suc que s'ha desprès durant la cocció. Reduïu el suc al foc fins que tingui una consistència de caramel. Trieu les fulles de col i escaldeu-les amb aigua salada. Talleu la cansalada (sense la cotna) i fregiu-la amb el sagí fins que tingueu rostillons ben cruixents. Recupereu el costelló, talleu-lo i daureu-lo a la brasa o bé en una paella amb unes gotes d'oli. A part, saltegeu la col amb els rostillons. Poseu el costelló al plat i acompanyeu-lo amb unes tires de pera cuita i unes gotes del suc de la cocció.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 nov

Enotast de novembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

18 nov

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto