Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Salpebreu el costelló. Poseu-lo al foc suau amb les peres pelades amb l'oli d'oliva extra verge durant 2 hores, fins que es confiti. Un cop cuit, desosseu-lo en calent i torneu a salpebrar-lo. Guardeu el suc que s'ha desprès durant la cocció. Reduïu el suc al foc fins que tingui una consistència de caramel. Trieu les fulles de col i escaldeu-les amb aigua salada. Talleu la cansalada (sense la cotna) i fregiu-la amb el sagí fins que tingueu rostillons ben cruixents. Recupereu el costelló, talleu-lo i daureu-lo a la brasa o bé en una paella amb unes gotes d'oli. A part, saltegeu la col amb els rostillons. Poseu el costelló al plat i acompanyeu-lo amb unes tires de pera cuita i unes gotes del suc de la cocció.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jul

Taller del Mercat del Ninot

L’aula gastronòmica del Mercat del Ninot ha obert les portes amb moltes propostes per a aquest estiu....

20 jul

Taller de dips

Les salses fan embogir molts paladars pel toc únic de sabor que donen als nostres plats. Els dips són...

21 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

21 jul

Taller de cuina wok essencial

La cuina oriental té uns sabors que tornen bojos als occidentals. Això ho podem veure per la gran expansió...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto