Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la cotna del porc a bastonets d’uns 5 mm d’ample per 8 cm de llarg, aproximadament. Feu-los bullir amb aigua i sal 45 min.
  2. Col·loqueu els bastonets ben posats en una safata l’un al costat de l’altre sense que es toquin, i deixeu-los assecar en un lloc sec 72 h.
  3. Fregiu les cotnes amb abundant oli d’oliva, un cop cuites (s’inflen i queden cruixents un cop fredes), retireu-les i poseu-les al damunt d’un paper de cuina. Col·loqueu-les en un recipient, saleu-les i tireu-hi una mica de pebre vermell fumat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: