Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Munteu el praliné amb els 120 g de mantega. Munteu els rovells amb 40 g de sucre. Munteu la clara amb 40 g de sucre. 
  2. Barregeu les tres combinacions muntades i poseu-les en motlles amb paper vegetal (amb mantega i farina). Congeleu-ho. 
  3. Un cop congelat, coeu-ho 7 min a 200 ºC. Opcionalment, podeu acompanyar el plat amb un gelat de crema catalana (compreu-lo bo i fet) barrejat amb una cullerada de Frangelico.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: