Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per al coulant: munteu els rovells, l’ou sencer i el sucre. Afegiu-hi la mantega pomada barrejada amb praliné i, finalment, la farina. Emmotlleu-ho en cèrcols individuals. Poseu-ho a coure al forn 8 min a 180 ºC.
  2. Per al gelat: escalfeu l’aigua i afegiu-hi la resta d’ingredients. Barregeu-ho bé i deixeu-ho reposar una nit. L’endemà, passeu-ho per la geladora.
  3. Per a la salsa: escalfeu la llet i la glucosa. Afegiu-hi la cobertura fora del foc i remeneu-ho bé.
  4. Muntatge: desemmotlleu el coulant. Acompanyeu-ho amb una bola de gelat per sobre i decoreu-ho amb un cordó de salsa i, si voleu, amb una teula de fruits secs i un parell de gerds frescos.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24-25 jun

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

24-25 jun

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

23-25 jun

IV Campanya de la Llagosta a la Costa Brava

Aquest mes de juny podeu gaudir d’un dels productes mariners més gurmets: la llagosta. L’agrupació...

23-25 jun

Fira Internacional del Formatge

Llançà serà els dies 23, 24 i 25 de juny la capital del formatge. La primera Fira Internacional...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto