Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al coulant: munteu els rovells, l’ou sencer i el sucre. Afegiu-hi la mantega pomada barrejada amb praliné i, finalment, la farina. Emmotlleu-ho en cèrcols individuals. Poseu-ho a coure al forn 8 min a 180 ºC.
  2. Per al gelat: escalfeu l’aigua i afegiu-hi la resta d’ingredients. Barregeu-ho bé i deixeu-ho reposar una nit. L’endemà, passeu-ho per la geladora.
  3. Per a la salsa: escalfeu la llet i la glucosa. Afegiu-hi la cobertura fora del foc i remeneu-ho bé.
  4. Muntatge: desemmotlleu el coulant. Acompanyeu-ho amb una bola de gelat per sobre i decoreu-ho amb un cordó de salsa i, si voleu, amb una teula de fruits secs i un parell de gerds frescos.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: