Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. El dia abans, prepareu l’interior del coulant: tritureu el torró amb la llet i ompliu unes glaçoneres. Congeleu-ho.
  2. Per al coulant, amb la Kitchenaid munteu els ous amb el sucre durant molta estona, fins que tripliquin el volum.
  3. Foneu la xocolata i la mantega al microones i deixeu-ho refredar a temperatura ambient.
  4. Incorporeu la xocolata als ous, amb suavitat. Finalment, incorporeu-hi la farina tamisada, també amb suavitat.
  5. Ompliu els motlles (untats amb mantega i farina) fins a la meitat, col·loqueu-hi un glaçó de torró i acabeu-los d’omplir. Coeu els coulants uns 9 min a 200 ºC (dependrà del forn, el motlle i la mida del coulant). Deixeu-los refredar i congeleu-los.
  6. Al moment de servir, escalfar els coulants directament congelats entre 30 segons i un minut al microones (depèn de la potència del microones) i servir immediatament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: