Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. En un cassó al bany maria foneu la cobertura amb la mantega, barregeu-ho i deixeu-ho refredar una mica. Bateu els ous amb els rovells fins que quedin muntats, afegiu-hi la farina tamisada amb una llengua i incorporeu-hi la xocolata fosa i temperada. Deixeu-ho reposar.
  2. Mentrestant, prepareu una crema d’espígol. Coeu les cireres amb la vainilla, el sucre i l’espígol 15 min a foc suau. Afegiu-hi la nata líquida i deixeu-ho reduir fins que la crema s’espesseixi lleugerament. Deixeu-la refredar a la nevera.
  3. Folreu uns motlles metàl·lics amb paper de forn i farciu-los de la preparació de xocolata. Poseu-los al forn durant 7-8 min a 200 ºC. Retireu-los, desemmotlleu-los i serviu-ho sobre una crema freda d’espígol. Podeu acompanyar-ho de gelat de xocolata i salsa de cacau. Per a la salsa prepareu un almívar amb 100 g de sucre i 135 ml d’aigua, afegiu-hi 90 g de cacau en pols i 75 ml de nata líquida.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Vegan Gourmet

Amb motiu de la celebració de la setmana de Sant Jordi, el Chef Prabhu Sukh, especialitzat en cuina vegana,...

25 abr

El berenar de les abelles

Aquest any, Sant Jordi té un convidat especial: les abelles. La plaça del Sortidor es converteix en un...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

27 abr

Jornades Gastronòmiques de la Tonyina

Les Jornades Gastronòmiques de l’Ametlla de Mar (Baix Ebre) són l’aparador dels productes...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto