Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bateu els ous amb el sucre amb les varetes elèctriques fins que quedin escumosos i doblin el seu volum. Incorporeu-hi amb suavitat la xocolata i la mantega foses al microones. Incorporeu-hi la farina i el cacau tamisats.
  2. Ompliu unes flameres, prèviament untades amb mantega i cacau, fins a un dit de dalt, i deixeu-les reposar a la nevera 12 h (o congeleu-les).
  3. Preescalfeu el forn a 225 ºC i coeu els coulants entre 8 i 10 min (depèn del forn).

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: