Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu la papallona a les ganivetes. Aboqueu en el vas la llet, els rovells, 200 g de sucre, la Maizena, el sucre vainillat i la sal.
  2. Barregeu-ho programant 15 s a velocitat 3 1/2.
  3. Afegiu-hi la pell de llimona i la canyella i programeu 11 min, 90º, velocitat 2. Quan acabi, programeu altres 2 min a la mateixa velocitat, sense temperatura. Si té escuma, torneu a programar 2 min, 90 ºC, velocitat 2.
  4. Aboqueu-ho en cassoletes de fang i deixeu-ho temperar durant almenys 20 min.
  5. Empolseu-ho amb sucre i cremeu-ho amb un bufador o un cremador especial, o gratineu-ho al forn uns minuts fins que el sucre es converteixi en caramel.

 Nota:

Si se us tallés, doneu 1/4 de cubilet de llet freda i barregeu-ho 2 min a velocitat 2.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

23-25 feb

Fira de l'Oli de les Terres de l'Ebre 2018

L’últim cap de setmana de febrer, el nucli urbà de Jesús, a Tortosa, acull la Fira de l'Oli...

25 feb

Festa del Xató de Vilafranca 2018

El xató és un plat molt preuat arreu de Catalunya i forma part de la cultura gastronómica de l’Alt...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto