Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la crema cremada de festucs: ratlleu la pela de la llimona i de la taronja. Poseu-la en un cassó amb la llet, la meitat del sucre i el canonet de canyella.
  2. Feu-ho bullir i remeneu-ho. Retireu-ho del foc i reserveu-ho en calent.
  3. Diluïu el midó en una mica de llet.
  4. En un bol, bateu els rovells i la resta de sucre. Afegiu-hi la barreja de midó i llet.
  5. Afegiu a la preparació anterior la llet bullent, colada amb un xinès, i remeneuho bé. Poseu-ho a foc suau i continueu remenant. Deixeu-ho coure 2-3 minuts o fins que s’espesseixi, i retireu-ho del foc. S’ha d’aconseguir una crema suau i llisa.
  6. Aboqueu la crema cremada calenta en un bol amb la pasta de festuc, i remeneu-ho bé amb una vareta. Ha de quedar d’un color verdós.
  7. Poseu la crema en cassoletes i refredeu-la a la nevera, perquè qualli, 1-2 h.
  8. Tritureu la canyella amb el sucre morè, i poseu-ne una mica a cada cassoleta. Caramel·litzeu la superfície de la crema amb un bufador fins que es formi una crosta fina.
  9. Serviu les cassoletes amb una mica de xocolata desfeta, una neula (opcional) i unes quantes fruites vermelles per sobre de la crema.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: