Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un cassó petit, escalfeu la llet amb la canyella i les pells de llimona i taronja. Mentrestant, poseu els rovells dels ous amb el sucre en un recipient i barregeu-los bé. 
  2. Quan la llet sigui calenta, retireu-ne les pells i la canyella i aboqueu-la als rovells d’ou i el sucre barrejats. Tot seguit, afegiu-hi el midó, que prèviament haureu dissolt amb una mica de llet freda i haureu passat per un colador ben fi. 
  3. Poseu la crema al foc i continueu-ho remenant fins que arrenqui el bull. Quan això passi, retireu-la del foc però continueu remenant-ho encara una estona més. 
  4. Tot seguit, repartiu la crema en cassoletes o plats petits i deixeu que es refredi completament. Abans de servir-la i quan sigui absolutament freda, poseu-hi per sobre, amb una cullera, el sucre morè. Cremeu-lo amb l’estri que tingueu.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto