Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu per la meitat el canonet de vainilla i traieu-ne amb la punta d’un ganivet la polpa.
  2. Poseu a bullir la llet d’ovella ripollesa amb la polpa de la vainilla.
  3. Quan arrenqui el bull, apagueu el foc i tireu-hi els rovells amb el sucre, remeneu-ho i coleu-ho.
  4. Poseu-ho en uns recipients de ceràmica o vidre de mida individual (100 g) i poseu-los a coure al forn 45-60 min a 85 ºC. El temps depèn de la mida del recipient.
  5. Feu la prova de l’agulla per saber si és cuit. Arribats a aquest punt, deixeu-ho refredar i reserveu-ho a la nevera.
  6. Per als maduixots estofats: renteu els maduixots. Agafeu-ne la meitat i poseu-los en una plàtera de forn amb el sucre i la pellofa de la vainilla.
  7. Tapeu-los amb plàstic film i poseu-los al forn 2 h a 85 ºC.
  8. Tot seguit, coleu-los amb cura que no s’aixafin. Us ha de quedar una infusió transparent i vermellosa. Deixeu-la refredar i reserveu-la a la nevera.
  9. Per servir-ho, talleu els maduixots que us queden a daus i mescleu-los amb la infusió de maduixots. Poseu-ho al damunt de la crema de vainilla i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

27 abr

Jornades Gastronòmiques de la Tonyina

Les Jornades Gastronòmiques de l’Ametlla de Mar (Baix Ebre) són l’aparador dels productes...

28 abr

I Mercats Paral·lels

El Parc de les Tres Xemeneies del Poble-sec acull la primera edició dels Mercats Paral·lels, fruit de...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto