Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu per la meitat el canonet de vainilla i traieu-ne amb la punta d’un ganivet la polpa.
  2. Poseu a bullir la llet d’ovella ripollesa amb la polpa de la vainilla.
  3. Quan arrenqui el bull, apagueu el foc i tireu-hi els rovells amb el sucre, remeneu-ho i coleu-ho.
  4. Poseu-ho en uns recipients de ceràmica o vidre de mida individual (100 g) i poseu-los a coure al forn 45-60 min a 85 ºC. El temps depèn de la mida del recipient.
  5. Feu la prova de l’agulla per saber si és cuit. Arribats a aquest punt, deixeu-ho refredar i reserveu-ho a la nevera.
  6. Per als maduixots estofats: renteu els maduixots. Agafeu-ne la meitat i poseu-los en una plàtera de forn amb el sucre i la pellofa de la vainilla.
  7. Tapeu-los amb plàstic film i poseu-los al forn 2 h a 85 ºC.
  8. Tot seguit, coleu-los amb cura que no s’aixafin. Us ha de quedar una infusió transparent i vermellosa. Deixeu-la refredar i reserveu-la a la nevera.
  9. Per servir-ho, talleu els maduixots que us queden a daus i mescleu-los amb la infusió de maduixots. Poseu-ho al damunt de la crema de vainilla i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 gen

Les algues a la cuina

En aquest taller podeu conèixer de prop els diferents tipus d’algues. Veure les característiques...

19-22 gen

34a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica

La 32a Mostra Comercial i Agrícola i la Festa Major d'Hivern 2018 de Sant Vicenç dels Horts presenta...

23 gen

Taller de suflés

En aquest taller, de 20.15 a 21.45 h, aprendreu a fer aquesta delícia lleugera. S'explicaran tots els secrets...

24 gen

Taller d'alimentació per a nadons

El 'babyled weaning' és un mètode respectuós per acompanyar el nadó en la introducció...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto