Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu en un recipient 1/2 l de llet, el sucre (reserveu-ne una mica), mig canonet de canyella i la pell de llimona, i ho poseu a escalfar.
  2. En un altre recipient, hi col·loqueu els rovells d’ou, la Maizena i la llet restant. Bateu-ho tot amb una batedora i ho afegiu a la llet calenta. Torneu a posar-ho al foc i aneu-ho remenant amb unes varetes perquè la crema s’espesseixi regularment.
  3. Ho coleu tot amb un colador xinès, ho col·loqueu en cassoles de fang i ho deixeu refredar.
  4. En el moment de servir-ho, empolseu-ho amb sucre, que es crema amb un cremador. Serviu-ho acompanyat de barretes banyades en xocolata.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 277

TERRINES. EL CLÀSSIC QUE TORNA

  • Plats del mes
  • Jo Baixas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto