Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la crema Chiboust: poseu la nata amb la vainilla a bullir. Poseu els rovells en un bol amb aigua i sucre al bany maria i bateu-los fins que la barreja quedi blanca. Afegiu-ho a la nata calenta.
  2. Prepareu una crema anglesa (bullint llet, sucre i un rovell d’ou) i afegiu-hi la gelatina remullada. Reserveu-ho a la nevera.
  3. Per a la pasta de full: estireu molt fina la pasta i pinteu-la amb mantega clarificada (foneu la mantega en un cassó i traieu-ne l’escuma que hagi quedat a la part de dalt del cassó i el líquid de la part de baix). Empolseu sobre la pasta el sucre i passeu-hi el corró perquè hi penetri bé.
  4. Poseu-ho al forn 10 min a 180 ºC, sobre un paper antiadherent i una safata a sobre perquè quedi pla, fins que quedi daurat. Reserveu-ho.
  5. Per a les avellanes: prepareu un almívar (barregeu aigua i sucre al foc). Afegiu-hi les avellanes i remeneu-ho bé fins que quedin blanques. Retireu-les i deixeu-les refredar sobre un silpat.
  6. Muntatge: poseu com a base la crema Chiboust i després feu un trencadís amb la pasta de full, avellanes, boletes de xocolata i menta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 nov

Enotast de novembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

18 nov

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto