Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la crema Chiboust: poseu la nata amb la vainilla a bullir. Poseu els rovells en un bol amb aigua i sucre al bany maria i bateu-los fins que la barreja quedi blanca. Afegiu-ho a la nata calenta.
  2. Prepareu una crema anglesa (bullint llet, sucre i un rovell d’ou) i afegiu-hi la gelatina remullada. Reserveu-ho a la nevera.
  3. Per a la pasta de full: estireu molt fina la pasta i pinteu-la amb mantega clarificada (foneu la mantega en un cassó i traieu-ne l’escuma que hagi quedat a la part de dalt del cassó i el líquid de la part de baix). Empolseu sobre la pasta el sucre i passeu-hi el corró perquè hi penetri bé.
  4. Poseu-ho al forn 10 min a 180 ºC, sobre un paper antiadherent i una safata a sobre perquè quedi pla, fins que quedi daurat. Reserveu-ho.
  5. Per a les avellanes: prepareu un almívar (barregeu aigua i sucre al foc). Afegiu-hi les avellanes i remeneu-ho bé fins que quedin blanques. Retireu-les i deixeu-les refredar sobre un silpat.
  6. Muntatge: poseu com a base la crema Chiboust i després feu un trencadís amb la pasta de full, avellanes, boletes de xocolata i menta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jul

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

26 jul

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

27 jul

Taller del Mercat del Ninot

L’aula gastronòmica del Mercat del Ninot ha obert les portes amb moltes propostes per a aquest estiu....

28 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto