Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la crema Chiboust: poseu la nata amb la vainilla a bullir. Poseu els rovells en un bol amb aigua i sucre al bany maria i bateu-los fins que la barreja quedi blanca. Afegiu-ho a la nata calenta.
  2. Prepareu una crema anglesa (bullint llet, sucre i un rovell d’ou) i afegiu-hi la gelatina remullada. Reserveu-ho a la nevera.
  3. Per a la pasta de full: estireu molt fina la pasta i pinteu-la amb mantega clarificada (foneu la mantega en un cassó i traieu-ne l’escuma que hagi quedat a la part de dalt del cassó i el líquid de la part de baix). Empolseu sobre la pasta el sucre i passeu-hi el corró perquè hi penetri bé.
  4. Poseu-ho al forn 10 min a 180 ºC, sobre un paper antiadherent i una safata a sobre perquè quedi pla, fins que quedi daurat. Reserveu-ho.
  5. Per a les avellanes: prepareu un almívar (barregeu aigua i sucre al foc). Afegiu-hi les avellanes i remeneu-ho bé fins que quedin blanques. Retireu-les i deixeu-les refredar sobre un silpat.
  6. Muntatge: poseu com a base la crema Chiboust i després feu un trencadís amb la pasta de full, avellanes, boletes de xocolata i menta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

27 abr

Jornades Gastronòmiques de la Tonyina

Les Jornades Gastronòmiques de l’Ametlla de Mar (Baix Ebre) són l’aparador dels productes...

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

28 abr

I Mercats Paral·lels

El Parc de les Tres Xemeneies del Poble-sec acull la primera edició dels Mercats Paral·lels, fruit de...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto