Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la crema: talleu el porro a tires fines. Peleu les patates i talleu-les a llesques primes. Peleu els espàrrecs blancs i talleu-los a trossets. En una cassola amb la mantega i l’oli sofregiu el porro i les patates. Quan ja siguin una mica tous, afegiu-hi els espàrrecs i acabeu-ho de sofregir sense que agafi color. Mulleu-ho amb el brou i deixeu-ho coure 25 min a foc suau. Tritureu-ho amb la Thermomix (o túrmix). Rectifiqueu-ho amb el sucre, la sal, el pebre i la nata. 
  2. Per a la guarnició: talleu els espàrrecs verds a rodelles i salteu-los amb el pernil, l’all, el julivert i una mica d’oli. 
  3. Trenqueu cada ou i emboliqueu-lo sense la closca amb film transparent pintat amb una mica d’oli (aneu amb compte de no rebentar el rovell). Poseu-ho a coure 4-5 min en aigua a punt de bullir. Escorreu-ho i retireu-ho del film transparent. 
  4. Amb un motlle, feu una base amb el saltat d’espàrrecs i, a sobre, l’ou. Repartiu-hi la carn de les garotes i acabeu-ho amb unes gotes d’oli, sal Maldon i porradell. Serviu la crema a part ben calenta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: