Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la ceba a rodanxes i sofregiu-la en una cassola d’alumini alta juntament amb la mantega, els dos grans d’all i una fulla de llorer. Deixeu-la coure molt lentament fins que quedi transparent. Tot seguit, afegiu-hi els bolets i un pessic de sal i pebre i deixeu que es coguin tapats fins que es redueixi la seva pròpia aigua.
  2. Afegiu-hi les llesques de pa torrat i flamegeu-ho amb la copa de xerès; tot seguit, aboqueu-hi el brou i deixeu-ho bullir uns 40 min. Passeu-ho tot per la batedora elèctrica i, posteriorment, torneu-ho a passar pel colador xinès.
  3. Poseu-ho novament al foc durant 5 min afegint-hi la crema de llet i rectifiqueu-ho de sal i pebre.
  4. Serviu la crema gratinada amb el formatge ratllat pel damunt o bé amb uns crostonets de pa torrat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: