Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Amb l’ajuda d’un adult, talleu la ceba a làmines i poseu-la en una cassola amb la mantega, a foc lent, uns 10 min. No ha d’agafar color.
  2. Mentre es cou la ceba, talleu la carbassa amb molta cura, perquè és molt dura. Si no controleu bé el ganivet, és millor que ho faci un adult.
  3. Afegiu la carbassa a la cassola, apugeu el foc, remeneu-ho una mica, perquè es torri lleugerament, i aboqueu-hi el brou a poc a poc.
  4. Feu-ho bullir uns 30 min. Passat aquet temps, salpebreu-ho i demaneu-ho a un adult que ho trituri fins que quedi una crema fina.
  5. Per a les pipes: aquest pas és imprescindible que el faci un adult, perquè el caramel crema moltíssim. En una cassoleta, poseu el sucre i una mica d’aigua. Quan es fongui el sucre, aboqueu-hi les pipes. Retireu-ho del foc i aneu-ho remenant fins que el sucre quedi ben enganxat a les pipes. Finalment, aboqueu-les sobre un paper de forn i deixeu que es refredin.
  6. Serviu la crema de carbassa calenta amb les pipes i unes crispetes d’acompanyament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18-20 ago

Firamar 2017

Aquest agost engega una de les propostes més marineres de la temporada. Sant Pol de Mar celebra la tradicional...

20-21 ago

'Teatre entre vinyes' a Alta Alella

El Celler Alta Alella estrena la nova temporada de la seva iniciativa enoturística ‘Teatre entre vinyes’...

20-21 ago

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

15-21 ago

Ruta dels Vins de la FM de Gràcia

Amb motiu de la Festa Major de Gràcia s’organitza una activitat pensada per als amants del vi. Com cada...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto