Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la carbassa en 8 o 10 parts i, sense pelar-la, poseu-la a escalivar al forn, coberta amb paper d’alumini, a una temperatura de 200 ºC durant 1 h i 30 min, aproximadament. Passat aquest temps, traieu-la del forn, peleu-la i retireu-ne les llavors.
  2. Poseu una cassola al foc amb un raig d’oli i la ceba tallada a tires fines; quan ja sigui transparent, afegiu-hi la carbassa i deixeu-la coure a foc lent durant uns 20 min. Tot seguit, afegiu-hi una mica de brou vegetal i salpebreu-ho. Heu de triturar-ho tot fins que quedi cremós. Si cal, rectifiqueu-ho de sal i poseu-hi una mica més de brou. Al final del procés, afegiu-hi una mica de crema de llet. Perquè la crema us acabi de quedar fina, coleu-la.
  3. Muntatge: saleu les vieires i coeu-les a la planxa amb un petit raig d’oli. Poseu les vieires al centre i la crema al voltant.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: