Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Peleu la carbassa, talleu-la per la meitat i traieu-ne les llavors. Talleu-la a trossets.
  2. Poseu una cassola al foc amb l’oli i, quan estigui calent, incorporeu-hi la carbassa i ofegueu-la uns 5 min.
  3. Afegiu el comí a la carbassa i ofegueu-ho 5 min més.
  4. Incorporeu-hi l’aigua, just fins a cobrir la carbassa, i i deixeu que s’evapori gairebé del tot. Afegiu-hi una mica de sal i repetiu el procés de l’aigua fins que la carbassa estigui cuita.
  5. Un cop cuita, tritureu la carbassa fins que quedi lligada i cremosa (si falta una mica més d’aigua, n’hi podeu afegir, però heu de tenir en compte que és una crema, no una sopa). Incorporeu-hi una mica més de sal, si cal.
  6. Per a l’emulsió: reserveu una mica de crema i rebaixeu-la amb una mica d’aigua, fins que sembli una sopa, i, amb la batedora, triturant per damunt del líquid, feu l’emulsió.
  7. Per decorar la crema, poseu-hi unes llavors de rosella per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 set

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

30 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

30 set

10 anys del cicle A Taula!

L’any 2007 naixia al Poble-sec el projecte de divulgació gastronòmica A taula! Cicle de cultura...

01-30 set

La Cuina del Cim i Tomba 2017

L’origen del cim i tomba es troba molt arrelat a la tradició marinera de la població de Tossa de...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto