Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu la carbassa, talleu-la per la meitat i traieu-ne les llavors. Talleu-la a trossets.
  2. Poseu una cassola al foc amb l’oli i, quan estigui calent, incorporeu-hi la carbassa i ofegueu-la uns 5 min.
  3. Afegiu el comí a la carbassa i ofegueu-ho 5 min més.
  4. Incorporeu-hi l’aigua, just fins a cobrir la carbassa, i i deixeu que s’evapori gairebé del tot. Afegiu-hi una mica de sal i repetiu el procés de l’aigua fins que la carbassa estigui cuita.
  5. Un cop cuita, tritureu la carbassa fins que quedi lligada i cremosa (si falta una mica més d’aigua, n’hi podeu afegir, però heu de tenir en compte que és una crema, no una sopa). Incorporeu-hi una mica més de sal, si cal.
  6. Per a l’emulsió: reserveu una mica de crema i rebaixeu-la amb una mica d’aigua, fins que sembli una sopa, i, amb la batedora, triturant per damunt del líquid, feu l’emulsió.
  7. Per decorar la crema, poseu-hi unes llavors de rosella per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: