Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu, peleu i talleu a trossets la carbassa, la patata i els bolets.
  2. Talleu fina la ceba.
  3. Poseu en una cassola, tapada, la carbassa, la ceba i els bolets amb unes gotes d’oli i un pessic de comí, 9 min. Reserveu alguns bolets saltats per acabar el plat.
  4. Afegiu-hi el brou de verdures i deixeu-ho 15 min.
  5. Tritureu-ho, rectifiqueu-ho de sal i pebre acabat de moldre i serviu-ho amb unes pipes de carbassa torrades per sobre i una mica de porradell.

NOTA
El portobel·lo pertany a la família del xampinyó. És nutritiu, baix en calories i molt ric en potassi, un mineral que ajuda a reduir la retenció de líquids.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: