Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Obriu la carbassa per la meitat i traieu-ne les pipes, amb l’ajuda d’una cullera. Poseu-la en una safata per al forn.
  2. Escalfeu el forn a 190 ºC. Poseu-hi la carbassa amb la pela a sota i deixeu-la coure 40-45 min, fins que la polpa estigui tova.
  3. Traieu-la del forn, deixeu-la refredar una mica, peleu-la i reserveu-la per a preparar la crema.
  4. Peleu les cebes i piqueu-les a la brunesa. 
  5. Poseu una cassola amb oli a foc mitjà i ofegueu la ceba. Quan comenci a agafar color, desglaceu-la amb el rom i deixeu-ho coure 2-3 min, perquè s’evapori l’alcohol. Salpebreu-ho.
  6. Afegiu-hi la carbassa cuita a trossos, remeneu-ho bé i mulleu-ho amb el suc de taronja i el brou de verdures (o aigua).
  7. Poseu-hi mitja beina de vainilla oberta al llarg (rasqueu-ne la polpa de dins) i barregeu-ho bé.
  8. Deixeu-ho coure 10-12 min, a foc mitjà. 
  9. Traieu la beina de vainilla i tritureu-ho.
  10. Es pot colar la crema amb un colador xinès fi o bé servir-la directament, ben calenta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 gen

Cremes lleugeres d'hivern

Les festes de Nadal estan plenes d’excessos? Heu menjat massa durant les festes? Veniu a aquest taller, programat...

18 gen

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

18 gen

Com alimentar-nos a l'hivern

Amb aquest taller, de 19 a 20.30 h, podeu conèixer els aliments de l’hivern i, també, com podem...

18 gen

Iniciació de tast de vins

En aquest taller, de 19.30 a 21.30 h, podeu educar els vostres sentits per poder apreciar tot allò que una...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto