Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per fer la crema, piqueu la ceba menuda i la sofregiu a foc lent amb oli d’oliva, a poc a poc i sense enrossir-la.
  2. Afegiu-hi els cors de carxofa, doneu-hi un parell de voltes i cobriu-ho amb aigua o brou. Feu-ho coure uns 30 min o fins que els cors siguin ben tous.
  3. Tritureu-los bé i salpebreu-los.
  4. Per confitar el cor de carxofa, cobriu-lo amb oli de gira-sol o d’oliva i el coeu tan lentament com pugueu fins que sigui cuit. Ho sabreu quan en punxar-lo cedeix amb facilitat.
  5. Talleu els cors de carxofa (ara amb una mica més de fulla) amb l’ajut d’una mandolina o un ganivet esmolat. Fregiu-los en abundant oli. Saleu-los.
  6. Serviu la crema amb el cor de carxofa confitat i els xips de carxofa. Acabeu-ho amb uns germinats.
  7. Altres propostes d’acompanyament: encenalls de pernil torrat, ou escumat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: