Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les castanyes i feu-les bullir amb aigua. Una vegada cuites, traieu-los la pell interior i les passeu per un colador, fent una mena de puré. Feu bullir la llet amb la vainilla. 
  2. Quan hagi bullit el temps suficient, retireu la vainilla i afegiu-hi el puré de castanyes. En una cassola, poseu-hi els quatre rovells d’ou, el sucre i la farina, remeneu-ho bé i afegiu-hi tot seguit el puré de castanyes. 
  3. Feu coure la crema lentament sense deixar de remenar-ho ni un moment, per tal que no s’agafi. 
  4. Quan comenci a espesseir-se i estigui a punt d’arrencar el bull, retireu-la del foc i aboqueu-la als sis plats o cassoletes amb què la vulgueu servir, després de deixar-la refredar. Quan serviu la crema a taula, acompanyeu-la amb dos melindros per a cada comensal.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto