Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Amb l’ajuda d’un adult, poseu la mantega amb la ceba i el gra d’all, picats, en una cassola on càpiguen bé tots els ingredients que fareu servir per a la crema. Coeu-ho a foc lent, ja que la ceba no s’ha d’enrossir.
  2. Afegiu-hi la coliflor a trossets, apugeu el foc i remeneu-ho una estoneta. Per exemple, podeu comptar fins a 30 lentament.
  3. Un cop fetes les 30 voltes, aboqueu-hi l’aigua i feu coure el conjunt, a foc mitjà, 30 min.
  4. Afegiu-hi una mica de sal i tritureu-ho amb un túrmix, vigilant molt de no esquitxar-nos.
  5. Afegiu-hi la nata líquida, els formatgets o el formatge d’untar, i reserveu-ho.
  6. Distribuïu la crema als plats.
  7. Foneu la sobrassada al microones, només un momentet. Amb l’oli de sobrassada, feu dibuixos sobre la crema de coliflor i ja la podeu servir.

El consell

  • Si alguna verdura no us agrada especialment, proveu de menjar-la en forma de crema. El formatget i la ceba faran que el seu gust quedi molt camuflat. També podeu posar-hi altres verdures que sí que us agradin. La carbassa, per exemple, és una de les que més triomfen, entre els nens.
  • Si no us agrada la sobrassada, podeu acabar el plat amb una mica de pernil salat talladet ben fi o amb uns crostonets de pa torrat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto