Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Amb l’ajuda d’un adult, poseu la mantega amb la ceba i el gra d’all, picats, en una cassola on càpiguen bé tots els ingredients que fareu servir per a la crema. Coeu-ho a foc lent, ja que la ceba no s’ha d’enrossir.
  2. Afegiu-hi la coliflor a trossets, apugeu el foc i remeneu-ho una estoneta. Per exemple, podeu comptar fins a 30 lentament.
  3. Un cop fetes les 30 voltes, aboqueu-hi l’aigua i feu coure el conjunt, a foc mitjà, 30 min.
  4. Afegiu-hi una mica de sal i tritureu-ho amb un túrmix, vigilant molt de no esquitxar-nos.
  5. Afegiu-hi la nata líquida, els formatgets o el formatge d’untar, i reserveu-ho.
  6. Distribuïu la crema als plats.
  7. Foneu la sobrassada al microones, només un momentet. Amb l’oli de sobrassada, feu dibuixos sobre la crema de coliflor i ja la podeu servir.

El consell

  • Si alguna verdura no us agrada especialment, proveu de menjar-la en forma de crema. El formatget i la ceba faran que el seu gust quedi molt camuflat. També podeu posar-hi altres verdures que sí que us agradin. La carbassa, per exemple, és una de les que més triomfen, entre els nens.
  • Si no us agrada la sobrassada, podeu acabar el plat amb una mica de pernil salat talladet ben fi o amb uns crostonets de pa torrat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: