Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Feu un bon sofregit amb les verdures i el safrà. Quan tingui un bon color, afegiu-hi els crancs i, amb l’ajuda d’una massa, trinxeu-los molt bé.
  2. Incorporeu-hi el brandi i flamegeu-ho, fins que es redueixi l’alcohol. Sempre que hi afegiu alcohol, tret del vi, heu d’apagar el foc o bé apartar la paella del foc, per evitar cremades i deflagracions. Enceneu el brandi i deixeu-lo evaporar. Afegiu-hi l’aigua i coeu-ho 25 min a foc fort. Rectifiqueu-ho de sal i tritureu-ho ben fi. Coleu-ho (el colador ha de ser de malla molt fina i s’ha de premer bé). Ha de quedar molt fi —tot i que tenir una textura una mica terrosa— perquè les closques no es quedin a la crema.
  3. En una paella, poseu sal grossa i oli i salteu-hi els rossinyols amb els alls tendres. Feu-los coure sense que es cremin. Ja estan a punt.
  4. Per als crostons: poseu un raig d’oli, sal i pebre en una plata per al forn, i pa a sobre. Enforneu-ho 5 min a 180 ºC, perquè el pa quedi ben cruixent.
  5. En un plat fondo, poseu el saltat de rossinyols, els alls tendres i els crostons repartits. Ompliu una gerra de servir sopes o una sopera amb la crema de crancs.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24-25 feb

Fira de la Mel

A l’edat mitjana, Crespià era un dels productors de mel principals del país i ja s’hi...

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto