Preparació
- Peleu les cebes i talleu-les finament. Netegeu el porro i talleu-lo a rodanxes fines, i feu també la pastanaga i els tomàquets nets i ratllats. Ofegueu les verdures amb una mica d’oli d’oliva en una cassola alta.
- A part, salteu en una paella els crancs fins que quedin ben cuits. Incorporeu els crancs a les verdures ofegades, afegiu-hi el vi blanc i reduïu-ho.
- Poseu-hi l’arròs, feu-li uns tombs i tireu-hi el brou de peix. Deixeu-ho coure a foc fort durant uns 17 min. Quan l’arròs sigui cuit, tritureu la crema amb un braç elèctric (amb una batedora) fins que quedi ben fina. Si us queda molt espessa, hi podeu afegir més brou de peix.
- Coleu-ho amb un colador xinès. Torneu a posar-ho al foc, rectifiqueu-ho de sal i tireu-hi un petit raig de nata per refinar el sabor de la crema.
- Decoreu-ho amb porradell picat.