Receptes de Nadal La Vanguardia

Estem en plena temporada de mandarines. Aquest cap de setmana en vaig collir unes quantes d’estranquis i n’he fet una crema per llepar-se'n els dits!

El dissabte vam anar a Mas de Barberans (a prop d’Amposta) a veure el tros que s’han comprat el Pep i la Clara. És un terreny d’unes 2 hectàrees amb ametllers, oliveres, figueres i mandariners. El Pep i la Clara s’hi volen construir una caseta per anar-hi a viure i fer de pagès. La zona ens va agradar molt, perquè és molt tranquil·la, té molta aigua per regar i és a tocar dels Ports de Beseit. Ben a prop hi ha la roca de l’Àliga, amb moltes possibilitats d’equipar unes quantes vies d’escalada.

Vam aprofitar per collir uns quantes ametlles (per al massapà de Nadal, mmm…) i per robar unes quantes mandarines de la finca del veí (molt poquetes, de veritat!). Amb les mandarines he fet aquesta crema, que fresqueta de la nevera són unes postres lleugeres que entren divinament.

Preparació

  1. En un cassó escalfeu el suc, el sucre i la pell de la mandarina. Bateu en un bol els ous amb la farina de blat de moro i afegiu-ho al cassó.
  2. Quan la crema trenqui el bull, traieu-la del foc i deixeu-la refredar a temperatura ambient. Serviu la crema ben freda i adornada amb uns grills de mandarina pelats.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

09-10 des

Tallers de dolços de Nadal

Poques persones gaudeixen més de les festes de Nadal que els més petits de casa. A l’emoció...

04 nov - 10 des

Jornades del Llagostí de la Ràpita 2017

Del 4 de novembre al 10 de desembre se celebra una nova edició de les Jornades Gastronòmiques del...

09-10 des

Dolços de Nadal a Món Sant Benet

El mes de desembre, i per donar la benvinguda al Nadal, Món Sant Benet i la Fundació Alícia obren...

10 des

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto