Què cuinar La Vanguardia

Estem en plena temporada de mandarines. Aquest cap de setmana en vaig collir unes quantes d’estranquis i n’he fet una crema per llepar-se'n els dits!

El dissabte vam anar a Mas de Barberans (a prop d’Amposta) a veure el tros que s’han comprat el Pep i la Clara. És un terreny d’unes 2 hectàrees amb ametllers, oliveres, figueres i mandariners. El Pep i la Clara s’hi volen construir una caseta per anar-hi a viure i fer de pagès. La zona ens va agradar molt, perquè és molt tranquil·la, té molta aigua per regar i és a tocar dels Ports de Beseit. Ben a prop hi ha la roca de l’Àliga, amb moltes possibilitats d’equipar unes quantes vies d’escalada.

Vam aprofitar per collir uns quantes ametlles (per al massapà de Nadal, mmm…) i per robar unes quantes mandarines de la finca del veí (molt poquetes, de veritat!). Amb les mandarines he fet aquesta crema, que fresqueta de la nevera són unes postres lleugeres que entren divinament.

Preparació

  1. En un cassó escalfeu el suc, el sucre i la pell de la mandarina. Bateu en un bol els ous amb la farina de blat de moro i afegiu-ho al cassó.
  2. Quan la crema trenqui el bull, traieu-la del foc i deixeu-la refredar a temperatura ambient. Serviu la crema ben freda i adornada amb uns grills de mandarina pelats.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

15-21 ago

Ruta dels Vins de la FM de Gràcia

Amb motiu de la Festa Major de Gràcia s’organitza una activitat pensada per als amants del vi. Com cada...

22 ago

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto