Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escaldeu les fulles d’alfàbrega i refresqueu-les immediatament.
  2. Escorreu-ho bé i tritureu-ho amb una mica d’oli d’oliva, coleu-ho amb un colador fi i reserveu-ho.
  3. Renteu les patates violetes, eixugueules i talleu-les finament, amb l’ajuda d’una mandolina. Fregiu-les amb oli d’oliva abundant, ben calent, poseu-les en un paper absorbent, saleu-les i reserveu-les.
  4. Netegeu el porro i peleu la ceba, piqueu-los i sofregiu-los en una olla amb oli.
  5. Passats uns 10 min, afegiu-hi el moniato, tallat petit, continueu la cocció uns 10 min més i mulleu-ho amb el brou de verdures.
  6. Feu que arrenqui el bull i coeu-ho uns 20 min, tritureu-ho amb una batedora, afegiu-hi la nata, salpebreu-ho, feu que torni a arrencar el bull, torneu-ho a triturar i coleu-ho amb un colador xinès.
  7. Si la crema queda molt espessa, hi podeu afegir una mica més de brou.
  8. Torneu a escalfar la crema i, sense que arribi a bullir, afegiu-hi la mantega, remeneu-ho bé i serviu-ho amb els xips de patata violeta i l’oli d’alfàbrega.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: