Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. En un cassó amb aigua bullent, coeu els pèsols 10 min, fins que estiguin tendres. Coleu-los i refredeu-los amb aigua i gel. Reserveu el suc de la cocció.
  2. Quan els pèsols siguin freds, tritureu-los amb part del brou, fins a obtenir una crema llisa i homogènia. Corregiu-ne el punt de sal i reserveu-ho, escalfant-ho a foc lent.
  3. Mentrestant, obriu les navalles en una paella, amb un raig d’oli d’oliva.
  4. Serviu la crema en gotets i acompanyeula amb un parell de boletes de pebre rosa, uns quants ous de truita, les navalles (musclos o cloïsses) a la planxa i un pessic de sal en escates per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 set

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

01-30 set

La Cuina del Cim i Tomba 2017

L’origen del cim i tomba es troba molt arrelat a la tradició marinera de la població de Tossa de...

30 set

XXIX Mostra Gastronòmica de Castelldefels

El 30 de setembre torna un dels esdeveniments gastronòmics més importants de Castelldefels. Un altre...

30 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto