Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu i talleu els porros a rodanxes petites. Feu el mateix amb el fonoll i la patata.
  2. En una cassola amb una mica d’oli, ofegueu els porros, 5 min. Afegiu-hi el fonoll i la patata. Tapeu-ho i deixeu-ho coure a foc suau un moment.
  3. Afegiu-hi el brou de verdures i deixeu-ho coure 15-20 min, a foc no gaire fort.
  4. Passeu-ho pel túrmix o la liquadora i serviu-ho, amb una mica de julivert picat i pebre negre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: