Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les dues cebes i els dos porros i, tot seguit, talleu-los a tires fines.
  2. Poseu una cassola al foc amb la mantega i, quan sigui fosa, poseu-hi la ceba i el porro. Coeu-ho tapat a foc ben suau.
  3. Mentrestant, netegeu els rossinyols i guardeu-ne un grapat per a la guarnició. La resta lamineu-la i afegiu-la a la ceba i el porro. Deixeu-ho coure 5 min.
  4. A continuació, afegiu-hi el brou de gallina al conjunt i deixeu-ho coure 5 min més. Salpebreu-ho.
  5. Passat aquest temps, tritureu-ho, passeu-ho per un colador xinès i rectifiqueu-ho de sal, si és necessari.
  6. Salteu els rossinyols que heu reservat en una paella amb només un raig d’oli d’oliva verge extra.
  7. Incorporeu la crema al bol, poseu els rossinyols saltats al damunt i acabeu-ho de servir amb el porradell picat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: