Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Tritureu totes les verdures i les fruites amb el túrmix fins que quedi una sopa ben cremosa. Amaniu-la amb sal i sucre, oli, vinagre i pebre, i torneu-ho a triturar fins que la barreja quedi ben fina.
  2. Coleu la barreja i comproveu-ne l’amaniment, rectifiqueu-lo si cal. Deixeu-la refredar i serviu-la en un plat fondo amb una bola de gelat. Opcionalment, afegiu-hi per sobre cibulet picat i una fulla d’alfàbrega fregida.
  3. Consells: si teniu la maquinària adient, podeu fer el gelat a casa. Poseu 500 g de formatge quark, 1/2 l de llet, 150 g de glucosa líquida, 200 g de rocafort i un polsim de sal dins la Thermomix. Doneu-li 90 ºC de calor uns 4 o 6 min. Quan tot estigui ben barrejat, coleu-ho i poseu-ho al congelador en vasos de la Pacojet. En el moment de servir-ho, passeu-ho per la màquina.
  4.  Si no trobeu fet el gelat ni el podeu fer a casa, es pot substituir per una crema de formatge. Passeu-lo per la batedora amb crema de llet, un polsim de sal i pebre negre. La barreja la serviu amb una gerra per sobre de la sopa de tomàquet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

26 ago

XIII Jornada de la Baldana d'Arròs de Camarles

Els embotits són un símbol de la gastronomia de Catalunya, ja que en trobem varietats locals gairebé...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto