Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Coeu el moniato al forn embolicat amb paper d’alumini uns 40 min a 200 ºC.
  2. Peleu el moniato i tritureu-lo juntament amb la nata, l’aigua, el sucre i la canyella fins que quedi una crema ben fina.
  3. Coleu la crema i ompliu el sifó. Enrosqueu la càpsula, agiteu-ho i reserveu-ho a la nevera.
  4. En el moment de servir-ho, repartiu una capa de natilla de xocolata a cada copa. Torneu a agitar el sifó i poseu l’escuma sobre la crema de xocolata. Serviu-la al moment.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: