Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bulliu 200 cl de llet amb el sucre, la mantega i la vainilla que haureu rascat de la beina. En un pot a part, barregeu la Maizena amb 50 cl de llet i escaldeu-la amb la resta.
  2. Quan tot estigui ben barrejat, afegiu-hi la cobertura de xocolata. Remeneu-ho fins a tenir-ho ben cremós i lluent. Deixeu refredar la crema i guardeu-la a la nevera fins a l'hora de servir-la.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: